Acces Cont 
AcasaPortal*GalerieInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 vand cel mai puternic complex anti-oxidant la ora actuala in

In jos 
AutorMesaj
tibby49
Micul User
Micul User


masculin
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 69
Localizare : Targu-Mures
Job/hobbies : maistru bucatar si consultant Zepter
Motto : optimism, incredere, bunavointa, voiosie, etc.
Tara :
Data de inscriere : 02/10/2010

MesajSubiect: vand cel mai puternic complex anti-oxidant la ora actuala in   Sam Oct 02, 2010 5:27 pm

ASTAX 10 STOPAGE contine cei mai puternici antioxidanti descoperiti de stiinta pana in momentul actual : astaxantinul, luteina si vitamina E, dar si ulei de sofran.
ASTAX reprezinta o modalitate, un stil de viata eficient de a-i oferi pielii si organelor interne protectie, vitaminele de care au nevoie, iar antioxidantii sai puternici combat radicalii liberi, cu multiple efecte pozitive asupra sanatatii. Deficientele de vitamine cauzeaza afectiuni, iar gravitatea bolilor depinde de cantitatea de alimente nesanatoase consumate pe parcursul vietii.
ASTAX - denumit si tratamentul miracol, elixirul tineretii, ofera vindecare suferinzilor cu ochii, pielea, ficatul, stomacul, oasele, rinichii, sistemul nervos,etc. dar mai ales in prevenirea cancerului, in tumori si cancer faza I, previne imbatranirea, caci elimina radicalii liberi.
ASTAX curata corpul de toxine, creste rezistenta organismului, esteanti-inflamator si analgezic natural, reduce riscul infectiilor, riscul decancer si afectiuni cardiovasculare, protejeaza ochii,creierul si sistemul nervos, imbunatateste aspectul pielii, imbunatateste sanatatea fizica simentala, elimina dureri cervicale ale coloanei,boli gastrice,boli de ficat,,artrite,artroze,scleroza,dureri de picioare, incheieturile mainii,curata si elimina grasimile din vene si artere etc. Nu are efecte secundare. Este atestat international de Consiliul Medicilor si aprobat de Ministerul Sanatatii.Tratamentul se recomanda minim 6 luni pentru eficienta maxima.
Un flacon contine 60 de capsule.
ASTAXANTHINA – pigment carotenoidic hidroxilic având la ambele extremitați câte un inel β –iononic, este foarte apropiată de β-caroten, zeaxantină și luteină, ceea ce explică similaritatea funcțiilor metabolice și fiziologice, atribuite acestor carotenoizi. La baza proprietăților excepționale ale astaxantinei stă structura ei moleculară.Prezența grupelor hidroxil și ceto pe fiecare inel iononic, explică unele proprietăti unice ale astaxantinei, cum ar fi posibilitatea de a fi esterificată, o configurare mai polară decât a altor carotenoizi, activitate antioxidantă mai mare. Marea majoritate a cercetărilor indică asupra faptului,că funcția de bază a astaxantinei în celula de Haematococcus pluvialis este cea fotoprotectoare. La stres, oboseala, radiatii solare, iradiere cu substante radioactive actioneaza benefic. ASTAX are un efect benefic asupra intregului organism si aduce beneficii celor care respecta acest tratament german.

Examinând in vivo șiin vitro efectul astaxantinei în producerea citokinelor și mediatorilor
în inflamații s-adovedit că astaxantina inhibă expresia NO-sintazei inductibile, 2-
ciclooxigenazei, factorului α al necrozei tumorale și interleucinei-1β. Testele pe culturilede țesuturi au evidențiat, că astaxantina inhibă elaborarea mediatorilor șicitokinelor proinflamatorii în celulele RAW264.7 și macrofagele primarestimulate cu lipopolizaharide. De asemenea, sub influența astaxantinei în serscade nivelul de NO, prostaglandinei E², factor α al necrozei tumorale,interleucină-1β; se produce inhibarea activității factorului nuclear kB. Toate acestea împreună inhibă direct acumularea intracelulară a speciilor reactive de oxigen în celulele RAW264.7,stimulate cu lipopolizaharide. Activitatea antiinflamatoare a astaxantinei poate avea un rol important în prevenirea și tratamentul astmuluibronșic. În combinație cu ginkgolidele din Ginkgo biloba astaxantina demonstrează suprimarea activității limfocitelor, efectul fiind mai bun decât în cazul utilizării antihistaminelor (în cazul studiului acestea au fost
diclorhidrat cetirizinăși azelastină).
Un studiu, care a mizat pe efectul astaxantinei asupra nivelului proteinei C – reactive,
indicator al proceselor inflamatoare la bolnavii cu diferite tipuri de inflamații a permis de astabili, că dupa opt saptamâni de tratament cu astaxantină nivelul proteinei C- reactive în sânge scade cu 20 %. Un efect semnificativ astaxantina îl are în tratamentul inflamațiilor tendoanelor la jucătorii de tenis. După administrarea astaxantinei crește cu 93 % forța de prindere și scade evident sindromul dolor.Cercetările făcute asupra persoanelor cu sindrom de tunel carpian, maladie a articulației radio-carpiene, care se manifestă prin dureri, amorțeală și chiar paralizie, au arătat o reducere a sindromului dolor cu 27% după 4 săptămîni de administrare a astaxantinei și cu 36% după 8 săptămâni de administrare
Astaxantina este benefică în calitate de supliment în hrana sportivilor. Un studiu efectuat de către savanții din Japonia a demonstrat că suplimentarea hranei cu astaxantină (6 mg pe zi ) reduce cu 28,6% cantitatea de acid lactic în mușchi, prezența căruia indică reducerea anduranței. În cadrul unor studii biomedicale a fost stabilit că suplimentarea astaxantinei în hrană reduce semnificativ acumularea de grăsimi, prin ridicarea nivelului de oxidare a lor în mitocondrii.Astaxantina este cercetată ca supliment alimentar cu proprietăți antioxidante în vederea reducerii riscului aterosclerozei. Acest lucru are la bază cunoașterea efectului anticolesterolemic al ei prin inhibarea procesului de oxidare a lipoproteinelor cu densitate joasă. Date epidemiologice și clinice arată că suplimentarea alimentației cu astaxantină reduce riscul bolilor cardiovasculare. Adăugarea astaxantinei în hrana animalelor mărește nivelul de lipoproteine cu densitate înalta în sânge, formă a colesterolului a cărui cantitate, este invers proporțională cu riscul maladiilor cardiovasculare.
Studiul sindromului metabolic, care este definit ca o boală a stilului de viață, manifestat
prin mai multe tulburări metabolice așa ca hipertensiune arterială, obezitate, hiperlipidemie și rezistență la insulină, precum și a posibilităților de depășire a lui, iarăși au atras atenția asupra astaxantinei. A fost demonstrat, că astaxantina sporește în sânge nivelul lipoproteinelor cu densitate înaltă, și îl diminuează pe cel al trigliceridelor și acizilor grași neesterificați, imbunătățește nivelul de adiponectină, reduce în mod semnificativ nivelul de glucoză în sânge și indicele homeostaziei de rezistență la insulină, precum și îmbunătățește sensibilitatea la insulina.
S-a constatat prin numeroase studii efectul semnificativ al astaxantinei asupra țesutului adipos,prin scăderea dimensiunilor celulelor adipoase.
Rezultate excelente au fost obținute în ce privește efectul hipotensiv al astaxantinei. Efectul esențial pozitiv al astaxantinei asupra imunității a fost demonstrat în mai multe studii, care implică numeroase maladii, inclusiv cancerul. S-a demonstrat că astaxantina are o activitate antitumorală mai mare decât cantaxantina și β-carotenul.
În cadrul unui studiu,în care subiectilor sănătoși le-au fost efectuate transplanturi de
țesuturi tumorale a fost demonstrat, că astaxantina inhibă creșterea tumorilor canceroase, iar calitatea efectului depinde de doza preparatului administrat și perioada de administrare vis a vis de momentul transplantului. Astfel, a fost documentat faptul, că astaxantina are efecte benefice când este administrată cu 1-3 saptamîni înainte de inocularea celulelor tumorale. Aceasta dovedește că astaxantina este un factor potențial de prevenire a cancerului. Activitatea antitumorală a astaxantinei este legată de amplificarea răspunsului imun al organismului.
Rezultate promițătoare au fost obținute în cazul aplicării astaxantinei în scopul inhibării
creșterii tumorilor mamare și suprimarea carcinogenezei în ficat. La fel astaxantina s-a dovedit a fi eficientă în cazul inducerii chimice a cancerului vezicii urinare,cancerului cavității bucale și de colon. În cercetările in vitro unii savanți au stabilit efecte de inhibare a celulelor tumorale umane în cazul cancerului de colon și cancerului de prostată.
Astaxantina este componentul de bază a unei forme medicamentoase, care a fost alcătuită
pentru suprimarea limfocitelor Th1 și stimularea limfocitelor Th2. Producerea excesivă a
limfocitelor Th1 duce la declanșarea multor boli autoimune, infecții virale și bacteriene cronice ca psoriazisul,scleroza multiplă, boala Cron, tuberculoza, infectia HIV, iar preparatul pebază de astaxantină este o alternativă eficientă terapiilor tradiționale. Astaxantina poate fi eficientă și în maladia autoimună, ca artrita reumatoidă. Studiile în acest domeniu au arătat că pacienții din grupul de tratament au marcat o diminuare a sindromului dolor și o îmbunătățire a calitații vieții, luind peste opt săptămîni de tratament. Aceasta demonstrează efectul benefic al astaxantinei asupra persoanelor cu boli invalidizante.
Au fost întreprinse cercetări cu utilizarea astaxantinei în diverse afecțiuni oculare. Distrofia maculară involutivă și cataracta sunt cele mai frecvente cauze ale orbirii și reducerii vederii.
Ambele maladii sunt urmări ale procesului de distrugere peroxidativă a lipidelor prin intermediul fotooxidarii, care are loc în retină. Astaxantina atenuează eficace leziunile retinei, prevenind degenerarea fotoreceptorilor, diminuează și înlătură leziunile asociate cu distrofia maculară de vîrsta. Astaxantina poate trece bariera hematoretinică, la fel ca și pe cea hematoencefalică, (ceea ce nu poate face β-carotenul) și
protejează retina de fotooxidare. Acest mecanism încă nu este pe deplin elucidat, dar cel mai probabil, este legat de proprietățile antioxidante ale astaxantinei - inhibarea inflamațiilor prin blocarea sintezei oxidului nitric La fel a fost demonstrată capacitatea astaxantinei de a preveni oboseala ochilor la oamenii sănătoși de a îmbunătăți fluxul sangvin în capilarele retinei. Dupa o perioada de patru săptămâni de suplimentare a hranei cu 6 mg astaxantină la un grup de bărbați a fost stabilită o îmbunătățire semnificativă în ce privește acuitatea vizuala și sporirea cu 46% a percepției în profunzime. Astaxantina reduce nivelele marcherilor inflamatorii în uree, astfel fiind eficace în reducerea inflamațiilor oculare. Studiile preclinice făcute pe cristalinul ochiului au demonstat că astaxantina poate realiza protecția eficientă a ochiului de daune oxidative induse prin prevenirea oxidării proteinelor din cristalin, fiind mai eficace decât glutationul, antioxidant natural produs de organism în mod natural. În experiențe in vivo a fost demonstrat că, interacționând cu selenitul, forma cea mai toxică a seleniului,astaxantina atenuează cataractogeneza.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tibbylaszlo.com
 
vand cel mai puternic complex anti-oxidant la ora actuala in
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Zona Diversa :: Am ceva de vandut...-
Mergi direct la: