Acces Cont 
AcasaPortal*GalerieInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE

In jos 
AutorMesaj
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:36 am

1. RUGĂCIUNI CREȘTINE PENTRU OAMENII BOLNAVI (DE LA ISUS HRISTOS)

Rugăciunea de săptămâna întâi


"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfinte Isuse Hristoase, ajutați-mă să-mi vindec trupul și sufletul de boala care mă apasă. Alungați-mi dușmanii, ajutându-mă să trăiesc în bună pace cu toți. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, AMIN."
Rugăciunea de săptămâna a doua


"Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Sfinte Doamne Dumnezeule, curățați-mi trupul de bolile ce mă chinuiesc. Vă promit cu sufletul curat că nu voi mai face rău nimănui în toată viața mea. În vecii vecilor, AMIN."
Rugăciunea de săptămâna a treia


"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Prea Sfinte Isuse Hristoase, Fiul Domnului Dumnezeu, ajutați-mă să scap de bolile care îmi împresoară trupul, chinuindu-l și secându-l de puteri. Iertați-mi păcatele din trecut și de acum în schimbul credinței mele în Voi, AMIN."

SFATURI PENTRU CEI CE SE VOR RUGA1. Cele 3 rugăciuni să fie făcute consecutiv, câte o săptămână fiecare, începând cu data de întâi a fiecărei luni.

2. Înaintea începerii rugăciunii se va aprinde o lumânare, iar rugăciunea se va repeta până la stingerea ei.

3. Se va face semnul crucii de 3 ori la începutul și la sfârșitul rugăciunii.

4. În timpul rugăciunii palmele vor sta lipite în dreptul pieptului.

5. Bolnavii care nu pot să stea în genunchi vor fi așezați sau culcați privind la icoana Maicii Domnului cu pruncul Isus, aflată în apropierea lor.

6. Cei ce se roagă să fie singuri în cameră.

7. Să facă rugăciunea cel puțin de 2 ori pe zi, dacă se poate o dată dimineața devreme și o dată seara târziu.

8. Să aibă o credință neclintită în efectul binefăcător al rugăciunilor.

9. Să-și încredințeze sufletul Domnului Dumnezeu pentru curățirea și iertarea lui.

10. Să nu se laude că fac aceste rugăciuni.2. PROGRAM DE RUGĂCIUNI CREȘTINE PENTRU CĂSĂTORIA FEMEILOR (DE LA MAICA DOMNULUI)
PRIMA RUGĂCIUNE , spusă în fața lumânării proaspăt aprinse, în genunchi și cu sufletul deschis către DUMNEZEU :

"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, rogu-vă din tot sufletul meu nefericit și singur să-mi rostuiți viața aducându-mi în față tovarășul de viață pentru cununie. Așa să-mi ajute rugăciunea mea, acum și pururea, în vecii vecilor, AMIN."

Faceți semnul crucii de 3 ori, înainte și după rugăciune, care se va spune de 3 ori pe zi sau noapte atunci când pe calendar este Lună nouă (l ).

Nu se va spune această rugăciune în nopțile cu cerul înnorat sau cu furtună în aer.

Se va posti numai cu pâine și legume în zilele și nopțile când se face rugăciunea.


A DOUA RUGĂCIUNE, spusă la lumânarea aprinsă, seara târziu sau noaptea, în secret și în deplină singurătate :

"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, ajutați-mă să mă însoțesc pentru toată această viață cu cel pe care îl iubesc și îl vreau de soț (rostește-i numele în șoaptă)"

Se face semnul crucii înainte și după rugăciune, se fac 3 metanii cu fruntea la pământ, se jură cu mâna pe inimă și în fața icoanei Maicii Domnului că bărbatul nu este căsătorit, iar apoi femeia se va culca cu chipul lui în gând.

În timpul somnului va primi sfaturi pentru cucerirea bărbatului iubit.

Rugăciunea se va face numai în zilele și nopțile de post de pe calendar, respectând postul religios.

SFATURI DEOSEBITE PENTRU CELE CARE SE VOR RUGA1. Să nu destăinuie nimănui dorințele și rugăciunile lor .

2. Să respecte postul cerut de rugăciuni .

3. Să aibă în față icoana Maicii Domnului , eventual cu pruncul Isus în brațe.

4. Să nu bârfească, să nu mintă, să nu ponegrească, să nu se certe și să nu lovească pe nimeni în perioada rugăciunilor.3. RUGĂCIUNI ADRESATE PREA-SFINTEI FECIOARE MARIA ȘI DOMNULUI ISUS HRISTOS DIN PARTEA FEMEILOR ÎNDURERATE DE INFIDELITĂȚILE BĂRBAȚILOR CU CARE SUNT CUNUNATEPRIMA RUGĂCIUNE (spusă în ziua Sfintei Marii din luna august) :

"Prea Sfântă Fecioară Maria, Născătoare de Dumnezeu, ajută-mi mie, femeia înșelată de bărbat, să-l cuceresc din nou cu farmecele trupului și sufletului meu ! Oprește-l, Sfântă Mamă a noastră, a tuturor, să mai calce pragul unor femei ticăloase, care vor să mi-l ia ! Acum și pururea, și în toată viața mea, AMIN."

A DOUA RUGĂCIUNE (spusă de ziua Sfintei Marii, în luna septembrie) :

"Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Mamă a noastră, a tuturor femeilor necăjite sau fericite, ajută-mă să-mi recuceresc bărbatul, să fim soți buni și iubitori toată viața ! Dă-mi mintea și curajul să-l despart de femeia care nu-i dă pace să-și vadă de familia lui ! Acum și pururea, cât va ține viața noastră, AMIN."

A TREIA RUGĂCIUNE (spusă în prima zi de Crăciun, în biserică, la loc ferit de privirile credincioșilor curioși) :

"Prea Sfinte Isuse Hristoase, Domnul nostru, al tuturor, dă-i putere bărbatului meu să se despartă de necredincioasa care îl vrea și ajută-l să se reîntoarcă la mine, soția lui ! Cu umilință mă rog la Tine, Domnul și Stăpânul vieților noastre, AMIN."

A PATRA RUGĂCIUNE (spusă în prima zi de Paște, în biserică, la loc ferit de privirile credincioșilor curioși) :

"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfinte Isuse Hristoase, dă-ne sănătate și fericire, mie, soțului și copiilor noștri ! Ajută-ne să ne păstrăm familia unită și fericită ! Așa să ne ajute Dumnezeu Atotputernic, AMIN."
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:36 am

. RUGĂCIUNI CREȘTINE PENTRU AJUTORAREA BĂRBAȚILOR AFLAȚI ÎN SINGURĂTATE, SUFERIND BLESTEMUL CELIBATULUI VEȘNIC


PRIMA RUGĂCIUNE (se va face la miezul nopții, în fața icoanei Mântuitorului Isus Hristos, cu mâna în dreptul inimii) :

"Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Înțelepte Isuse Hristoase, ridicați blestemul celibatului de deasupra ființei mele însingurate. Așa să-mi ajute Dumnezeu. Amin."

Rugăciunea se va face timp de 30 de zile, începând cu o noapte de Lună Plină ( m ). Până la sfârșitul perioadei de rugăciune trebuie să se arate un semn, o îndrumare spre o ființă ce i-ar putea deveni soție celui ce se roagă. Dacă nu va fi așa, se va face rugăciunea, începută tot pe Lună Plină, încă 30 de zile. În cazul când nici după aceste zile de rugăciune nu se va arăta ființa dorită, va urma o pauză de cel puțin 30 de zile, după care se va începe RUGĂCIUNEA A DOUA (într-o noapte cu Lună Plină) :

"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfinte Isuse Hristoase, ajutați-mă să mă decid în alegerea ființei potrivite pentru a-mi deveni soție. Alungați-mi ghinioanele, în urma rugăciunii mele. Așa să-mi ajute Dumnezeu. Amin."

Dacă după 30 de zile de rugăciuni bărbatul nu s-a logodit, va face o pauză până la următoarea noapte cu Lună Plină, când va reîncepe RUGĂCIUNEA A DOUA. Va face tot așa până când se va căsători.

INDICAȚII SPECIALE PENTRU CEL CE DOREȘTE SĂ SE ROAGE
 1. Începutul rugăciunilor trebuie să fie și începutul unei vieți lipsite de păcate majore (violență în cuvânt și faptă, uneltire împotriva semenilor, dușmănie, răutate, invidie).

 2. Omul nu va spune nimănui că se roagă, evitând astfel răutatea celor invidioși.

 3. Trebuie să postească lunea, miercurea și vinerea, în perioadele de rugăciune scoțându-și din alimentație alcoolul, carnea și drogurile.

 4. Să nu aspire la cucerirea unei femei deja măritate.

 5. Să nu meargă la vrăjitoare sau alte persoane care ar putea să-i aducă prin farmece femeia dorită.

 6. Să jure în fața icoanei că se va purta frumos cu viitoarea lui soție.5. RUGĂCIUNI PENTRU ÎNDULCIREA VIEȚII OAMENILOR CARE MUNCESC CINSTIT (DE LA ISUS HRISTOS)RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA ÎNTÂI :

"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfântă Maică a Domnului, Sfinte Isuse Hristoase, ajutați-mă să muncesc mai ușor și mai bine, spre bucuria mea și a celor dragi mie ! Alungați-mi dușmanii din cale, înlesniți-mi câștiguri de tot felul pentru îndulcirea vieții mele ! Așa să-mi ajute Dumnezeu, acum și pururea, în vecii vecilor ! Amin."

RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA A DOUA :

"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfântă Maică a Domnului, Sfinte Isuse Hristoase, ajutați-mi mie și familiei mele să avem spor la câștigul necesar vieții ! Ajutați-ne pe toți să muncim cu spor și să ne merităm răsplata, în vecii vecilor ! Amin."

RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA A TREIA :

"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfântă Maică a Domnului, Sfinte Isuse Hristoase, ajutați-mă să-mi câștig răsplata dreaptă a muncii mele ! Ajutați-mă să muncesc cu mai mult spor pentru a fi răsplătit mai bine ! Așa să-mi ajute Dumnezeu ! Amin."

RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA A PATRA

"Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfântă Maică a Domnului, Sfinte Isuse Hristoase, dați-mi putere și noroc pentru a-mi duce viața mai departe ! Dați-mi ce este al meu după munca mea cinstită, în vecii vecilor ! Amin."

INSTRUCȚIUNI PENTRU FOLOSIREA RUGĂCIUNILOR1. Rugăciunile se vor spune cu fața către răsărit, privind icoana Mântuitorului, cu palmele împreunate la piept, în gând sau în șoaptă.

2. Înaintea rugăciunii și după terminarea ei se va face semnul crucii de trei ori, se va spune "Tatăl nostru" și din nou se va face semnul crucii de trei ori.

3. Rugăciunile se vor face seara târziu sau dimineața la răsăritul soarelui.

4. Rugăciunea va începe în prima zi a lunii calendaristice în care pe calendar apare Luna Nouă ( l). Se va spune zilnic până în ultima zi cu Lună Nouă (în ziua următoare va apare în calendar Luna în primul pătrar ).

5. Se va respecta poziția Lunii Noi în fiecare lună calendaristică. Dacă Luna Nouă începe în prima săptămîna a lunii respective, se va spune RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA ÎNTÂI. Dacă Luna Nouă începe în săptămâna a doua a lunii calendaristice, se va spune RUGĂCIUNEA DE SĂPTĂMÂNA A DOUA ș.a.m.d.

OBSERVAȚIE : Săpt. I este cuprinsă între 1 și 7 ; săpt. II - între 8 și 14; săpt. III - între 15 și 21; săpt. IV - între 22 și sfârșitul lunii.

6. În zilele când se fac rugăciunile cel ce se roagă nu are voie să consume carne sau să comită acte de agresiune (certuri, bătăi, comploturi, blesteme, bârfă, răzbunări, ucideri de ființe vii).

7. Omul se va ruga lună de lună până când situația sa se va îmbunătăți.


6. RUGĂCIUNI CĂTRE MAICA DOMNULUI PENTRU REUȘITA OAMENILOR LA ÎNVĂȚĂTURĂPRIMA RUGĂCIUNE (se va începe seara, cu un scop clar de reușită) :

"Prea Sfântă Maică a Domnului, ajută-mă să-mi însușesc cunoștințele care îmi sunt necesare pentru reușita la… (se va spune în gând sau în șoaptă scopul urmărit). Așa să-mi ajute Bunul Dumnezeu ! Amin."

Această rugăciune se va face în fiecare seară și dimineața devreme, în gând sau în șoaptă, timp de 10 luni încheiate.

Dacă după cele 10 luni scopul rugăciunii nu este atins, se va trece imediat la

RUGĂCIUNEA A DOUA :

"Prea Sfântă Maică a Domnului, ajută-mă din nou, cu mai multă putere, spre reușita învățării mele ! Așa să-mi ajute Dumnezeu ! Amin."

Această rugăciune se va face de 3 ori pe zi, timp de 30 zile, dimineața, la prânz și seara, în gând sau în șoaptă, nemărturisind-o nimănui.

Dacă nici la încheierea celor 30 zile de rugăciune rezultatul nu este bun, se va urma

RUGĂCIUNEA A TREIA :

"Prea Sfântă Maică a Domnului, dă-mi puterea și curajul de a hotărî ce este mai bun pentru mine : să rămân la același scop sau să-mi schimb intențiile de studiu ! Așa să-mi ajute Dumnezeu ! Amin."

Această rugăciune se va face de cel puțin 3 ori pe zi, o perioadă de timp nelimitată, până la rezolvarea situației.

IMPORTANT ! Dacă este cu putință, cât mai des, rugăciunea să se facă în fața icoanei Maicii Domnului, acasă sau în biserică. În zilele de sărbătoare mare, însemnată cu cruce roșie pe calendar, efectul rugăciunilor este mult sporit. Dacă omul postește în aceste zile, sacrificiul său va fi mult apreciat în Ceruri și izbânda se va apropia de cel ce se roagă.


7. RITUALURI MAGICE CREȘTINE PENTRU ALUNGAREA DUHURILOR NECURATE DIN LOCUINȚELE OAMENILOR (DE LA ISUS HRISTOS)1. Omul își va pune în față 3 lumânări albe de lungime medie (15 – 20 cm), grosimea lor nu contează. Pe gâtul fiecărei lumânări se înfige o hârtie albă în formă de pătrat care să depășească cu 5 – 10 cm lumânarea în lateral, oprindu-se la mijlocul lumânării. Lumânarea trebuie să ajungă la jumătate la sfârșitul rugăciunii. Nu se va depăși jumătatea lumânării. Se aprind lumânările, omul se așează în genunchi pe podea sau pe un obiect orizontal, își face semnul crucii de 3 ori, spune “Tatăl nostru” o singură dată, iar după aceasta va spune cu voce șoptită sau în gând următoarea rugăciune :

“Sfântă Născătoare de Dumnezeu, Sfinte Dumnezeule, Tu, care îi ajuți pe toți, ajută-mă și pe mine să scap de duhurile necurate care mă chinuiesc și îmi necinstesc locuința. Alungă-i , Doamne, din casa mea pe demonii musafiri nepoftiți!”

Se va face din nou semnul crucii de 3 ori, se va stropi cu aghiasmă de câte 3 ori fiecare colț al casei, în toate camerele, apoi omul va ieși afară și va stropi de 3 ori cu aghiasmă fiecare prag, repetând rugăciunea. În poartă se va pune la loc ferit de privirile celor de pe stradă o crenguță cu busuioc din buchetul preotului. Se va face acest ritual 3 zile sau 3 nopți la rând, după aceea o pauză de 3 zile și se reia ritualul. Trebuie să se ajungă la 10 ședințe de ritual, fiecare de câte 3 zile sau nopți. După ultima ședință trebuie să se arate primul semn de îmbunătățire : sau se potolesc manifestările dușmănoase, sau omul se va muta în altă casă, unde necuratul nu va mai intra. Dacă după un timp se va mai întâmpla vreun necaz, se reiau rugăciunile. Efectele vor fi bune și pentru ceilalți membri ai familiei.

2. În fața a 3 lumânări aprinse, fără hârtie pe ele, se va face semnul crucii de 3 ori, se va spune “Tatăl nostru” o singură dată, se vor face 10 metanii în fața icoanei Maicii Domnului cu Domnul Isus în brațe. Se va rămâne în genunchi spunând următoarea rugăciune :

“Sfântă Maică a Domnului, Sfinte Isuse Christoase, Sfinte Doamne Dumnezeule, curățați-mi casa de demonii care o necinstesc !”

Se face din nou semnul crucii de 3 ori, se spune iar “Tatăl nostru” și se continuă treburile prin casă. Această rugăciune va începe într-o zi sau noapte cu Lună nouă (l) și va dura atâtea zile până când Luna începe să scadă ( m ). Se va relua rugăciunea tot pe Lună nouă în luna următoare. În prima zi de rugăciune omul va posti negru până la prânz și numai cu pâine și apă până a doua zi. Semnele bune trebuie să se arate înainte de ziua încetării rugăciunilor

3. Sunt cazuri foarte dese de lovire a oamenilor prin puterea nemăsurată a demonilor. În astfel de situații omul trebuie să facă multă lumină în casă, cu lămpi și lumânări, să meargă cu o lumânare aprinsă în mână prin toată încăperea pe unde se simte prezența nevăzută. Flacăra lumânării o va arde pe aceea și alta nu va veni curând.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:39 am

Lumanarea albastra - se utilizeaza pentru a cere protectie in domeniul legii sau al afacerilor in care sunt in joc foarte multi bani.

Lumanarea galbena - poate fi folosita pentru toate domeniile sau sectoarele profesionale si stimuleaza creativitatea.
Lumanarea aurie - este ideala pentru cei care folosesc energia pozitiva si doresc influente benefice in viata lor.
Lumanarea purpurie - functioneaza ca un stimulator si este bine sa o folositi atunci cand ati dori sa stiti mai multe despre o activitate sau actiune.
Lumanarea verde - este foarte utila in ritualurile legate de bani este culoarea vietii si este recomandata pentru toate problemele legate de sanatate si bani.
Lumanarea argintie - se utilizeaza in ritualurile de protectie deoarece indeparteaza energiile negative.
Lumanarea roza - are o mare putere spirituala si se utilizeaza in problemele legate de inima, pasiune si dragoste.
Lumanarea alba - este simbolul pacii si o puteti utiliza atunci cand v-ati certat cu o persoana si doriti sa va impacati.
Lumanarea rosie - se foloseste in cazuri urgente in care trebuie luata o decizie imediata de care va este teama.
Lumanarea neagra - se utilizeaza pentru ritualuri de razbunare si ura.
Pentru a fi siguri ca energiile negative sau alte neajunsuri nu vor impiedica succesul ritualului pe care vreti sa-l incepeti, faceti mai intai o baie reconfortanta, abia apoi asezati-va comod.
Etapa urmatoare consta in aceea ca trebuie sa va concentrati asupra propriei energii, a vointei si a dorintei dumneavoastra; asta este esential pentru a obtine ceea ce va doriti imediat.

Aprindeti apoi lumanarea care trebuie sa aiba o culoare apropiata dorintei dumneavoastra (vedeti culorile de mai sus) si invocati-l pe Dumnezeu, pe ingerul dumneavoastra pazitor, precum si fortele naturii.

Pentru a va reusi aceste ritualuri este neaparata nevoie de liniste, importanta pentru concentrarea dumneavoastra.


Precizari

Stiati ca felul in care arde o lumanare va poate spune foarte multe si va poate oferi un raspuns precis?
Flacara lumanarii va poate spune multe secrete din domeniul sentimental si profesional. Pentru a obtine o anumita informatie, trebuie sa aprindeti o lumanare (vezi culoarea adecvata) puneti lumanarea jos intre un pahar cu apa si o gramajoara de tamaie; apoi concentrati-va cateva minute asupra intrebarii; daca vreti sa puneti o a doua intrebare trebuie sa aprindeti o alta lumanare. In cazul in care raspunsul este pozitiv lasati lumanarea sa arda complet. In cazul in care raspunsul este negativ stingeti lumanarea si aruncati-o pe o apa curgatoare din apropiere.
Cum identificati natura raspunsului? Foarte simplu:
a) Flacara lumanarii normala si stabila spune ca va urma armonie cu prietenii, fericire in dragoste, pace si liniste.
b) Flacara lumanarii mica si care se stinge frecvent spune sa fiti atenti la incurcaturile amoroase; datorii si incertitudini sau anturajul nu va acorda atentia cuvenita.
c) Flacara lumanarii care se prelinge vorbeste despre decizii care sunt sortite esecului, atentie la infidelitati; abandonati orice proiect pentru mai tarziu.
d) Flacara lumanarii clara si stralucitoare care creste in inaltime spune ca vor veni multe bucurii si ca este timpul sa luati decizii importante; posibile angajamente serioase.
e) Flacara lumanarii tremuratoare, care fumega va avertizeaza ca nu este momentul sa fiti agresivi; ca riscati dispute; partenerul nu este sincer, probleme de sanatate
f) Flacara lumanarii cu tente albastrui, va puteti baza pe ajutorul celor din jur;va veti atinge scopul propus
g) Flacara lumanarii cu tente rosiatice va avertizeaza asupra unor conflicte emotionale.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:40 am

SARBATORI OCULTE

1. Sarbatoarea Intampinarii Domnului
2. 14 februarie - Sf. Valentin - Patronul indragostitilor - in aceasta seara se fac ritualuri pentru indragostitii care sunt certati sau pentru unirea cuplurilor, ritualuri bazate pe petale de trandafiri rosii si lumanari in forma de inima rosii. Seara favorabila tuturor ritualurilor legate de planul sentimental.

3. Echinoctiul de primavara - 21 martie
4. Duminica Tomei - prima duminica dupa Pastele ortodox
5. Rusalii - a opta duminica dupa Pasti
6. Beltane - 1 mai - Noaptea Valpurgiei
7. Solstitiul de vara - 1 august
8. Echinoctiu de toamna - 21 septembrie
9. Halloween - 31 octombrie (incepe Anul nou vrajitoresc - cea mai sacra zi a anului din punctul de vedere al magiei)
In aceasta noapte se deschide usa invizibila catre lumea de dincolo si puterile stramosilor ating apogeul. Se poate comunica foarte bine cu spiritele mortilor, deoarece portile vietiii si ale mortii sunt deschise. Se ard diverse plante magice si se fac sedinte de spiritism.

10. Noaptea de Sfantul Andrei - 30 noiembrie
In noaptea de 29 spre 30 noiembrie se fac diverse ritualuri de protectie.
Se spune din batrani ca usturoiul este cel mai bun mijloc de aparare impotriva spiritelor necurate, a magiei, a farmecelor si a deochiului. In serile de Sf. Andrei si Sf. Vasile se spune ca umbla mai mult pe la casele oamenilor spiritele malefice: strigoii, duhurile necurate.
Se ung cu usturoi usile si geamurile, in crucis, se ung animalele, grajdurile, pentru protectia lor.
Daca aveti bolnavi a caror boala considerati ca li se trage de la farmece, magie, vraji, va recomand o reteta foarte eficienta: in seara de Sf. Andrei luati 9 capatani mari de usturoi si pe 7 dintre ele le pisati marunt, ungeti bolnavul cu usturoi pe tot corpul, apoi il inveliti si il lasati sa doarma doua-trei ore asa - nu inainte de a inghiti trei catei din cea de-a opta capatana.
Apoi bolnavul se spala si se presupune ca daca boala este din cauza farmecelor, se va vindeca. Mai trebuie sa apindeti trei lumanari in jurul bolnavului, una alba, una verde, una albastra, si sa spuneti de trei ori Psalmul 50 si Tatal Nostru.
Cu cel de-al noualea usturoi procedati astfel: infigeti in el noua ace, pe toate partile, apoi a doua zi aruncati-l pe o apa curgatoare.
In seara zilei de 29 noiembrie se mananca usturoi iar in 30 noiembrie se mananca usturoi si peste, deoarece Sf. Andrei a fost pescar.
11. Solstitiul de iarna - 21 decembrie
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:41 am

Vraja pentru un destin mai bun sau cand incepeti o viata noua intr-un nou camin.

Instrumente: creion negru,hartie, 4 lumanari albe,tamaie de trandafie

Mod de lucru:
Se traseaza un cerc,se aprinde cate 1 lumanare alba, in fiecare cercsi in laterale (pt lucrurile negative) si se aprinde tamaia langa coala.
Se ia coala de hartie si se deseneaza un cerc,.In interiorul cercului se scrie ceea ce iti doresti in acel moment de la viata.In afara cercului, vei scrie tot ce iti doresti de la viata,dar ce implica sau include si alte persoane.
In jurul acestor cuvinte traseaza un al 2 lea cerc. In colturile hartiei ,scrie toate lucrurile rele
si oamenii pe care ii consideri negativi.
Impatureste hartia.
Deschide cercul de jos in care te-ai incadrat la inceput,poate fi facut cu creta sau cu o
ata.Lasa lumanarile sa arda.
Pune foaia de hartie intr-un sertar sau dulap si uita cu totul de ea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:41 am

Rupe Vraja Magiei Negre.Cum sa dezlegi si sa rupi vrajile si ;stopeza activitatea unui spirit nedorit.(entitate,energie )


Ritual Impotriva Magiei Negre.Cum sa alungi si sa stopezi activitatea unui spirit (entitate,energie ) nedorit.

Crezi ca cineva te gandeste de rau, iti doreste raul, te invidiaza motiv pentru care trece la actiune, te-a ablestemat sau a aruncat asupra caminului tau vraji negative ,magie neagra si ti se intampla tot felul de ghinioane sau te simti blocat, nu poti realiza ce iti propui ca alta data , in casa sunt neintelegeri, gelozie si banii ti se scurg printre degete ?

Atunci ai nevoie de protectie impotriva magiei negre , protectiecare te va elibera de toate formele de vraji negative. Bineinteles rezultatele nu se vor vedea a doua zi, insa veti vedea schimbari semne, coincidente, sincronicitati care va vor intari banuielile. Daca rautatile aruncate asupra Dumneavoastra sunt prea puternice va trebui repetata aceasta vraja ,pana veti obtine rezultatele dorite. Politica sitului nostru este de a ajuta asa cum putem si prin cunostintele noastre pe cei cde au nevoie ,niciodata nu vom prezenta vre-o vraja sau ritual de legare sau pentru a face rau sau de instigare catre ganduri negre. Suntrem siguri ca vei reusi prin forte proprii si cu ajutorul textelor culese de noi sa iti modifici destinul in bine.Secretul consta in practica , incredere si sarguinta .

Veti avea nevoie de urmatoarele materiale :


1 lumanare neagra, ca sa aspire energia negativa,

1lumanare alba, pentru energie pozitiva

1 o lumanare verde, pentru vindecare, pentru repararea scutului de energie.Elibereaza-ti mintea si aprinde lumanarea alba, rostind :
Mama Pamnat, Foc, Vant, Apa si Spirit,

Voua va cer sa-mi curatati corpul

De toate energiile negative !
Aprinde lumanare neagra si spune aceleasi cuvinte.

Aprinde lumanarea verde si rosteste :
Mama Pamant, Foc, Vant, Apa, si Sprit,

Voua va cer sa-mi eliberati si vindecati corpul

De toate energiile negative !

Fiti binecuvantate !


Totul trebuie facut intr-o incapere linistita, unde sa nu te poata deranja nimeni.

Dupa toate acestea este necesar sa te relaxezi cca 15-20 min, timp in care in primele 5 minute iti vei goli mintea de absolut orice gand dupa care te vei gandi cam cum ar putea actiona vraja pe unde sa umble si sa repare raul facut.Este indicat sa faci acest ritual o data pe saptamana. Te vei simti mai linistit , mai fresh, iar copul tau se va simti mai sanatos si plin de vitalitate


Daca dupa ce ati facut aceasta vraja tot simti o forta o energie negativa , sau mobila trosneste in casa inseamna ca vraja e facuta cu ajutorul spiritelor sau persoana respectiva a murit si tot nu realizeaza raul facut si nutreste incontinuare aceleasi sentimente de rabunare si rautate ,aflandu-se in Purgatoriu cum se spune , nereusind sa evolueze ,atunci trebie sa continuati cu « artileria grea » si sa goniti spiritul rau.

Aceasta dezlegare este extrasa dintr-o vraja foarte veche si foloseste pentru a goni un spirit rau sau nedorit.
Veti avea nevoie de :


-2 farfurii cu mancare( daca aveti banuiala despre cine ar putea fi acel spirit puteti intui sau afla ce fel de mancare prefera)

-2 pahare cu vin (daca spiritul nu consuma bauturi alcolice puteti folosi ceai sau suc)

-1 pahar cu apa

-1 vas de marime medie

-2 lumanari :neagra si alba

-sare de mare

-o sfoara, sau o banda de scotch

-niste tamaie si niste plante uscate frumos mirositoare sau betisoare de mir ,salvie sau rozmarin.

Se deseneaza un triunghi pe podea cu sfoara, cordonul sau scotchul.Inauntru va trebui sa asezi farfuriile cu mancare, un pahar cu vin, niste tamaie si vasul cu apa.

Trebuie sa stai in asa fel incat triunghiul sa nu fie cu fata catre tine(baza, latura).Fa un cerc din sare si aseaza-te in el.Cercul se face din sare si neaparat trebuie sa fie continuu si egal.

In interiorul cercului se pune tamaie celalat pahar cu apa, celalt cu vin ,si cealata farfurie cu mancare, lumanarea alba ,luymanarea neagra si ce a mai ramas.


Aprinde lumanarea alba in timp ce spui o rugacoiune cu voce tare. Eu consider o rugaciune puternica Tatal Nostru dar rostita in latina.Ia paharul cu apa cu ambele maini , spune inca o rugaciune de purificare ,in care ai incredere ca te incarca cu putere.

Concentreaza-te asupra respiratiei tale timp de cateva momente si imagineaza-ti cum luymina puterii divine trece prin tine. Gan deste-te ca te-ai incarcat.Vezi cum apa straluceste intens. Daca ti-ai format cu claritatre aceasta imagine in minte poti bea apa, absorbind in acest fel din energie. Acum te vei simti incarcat si puternic.

Aprinde tamaia de la una din lumanari si mergi in jurul cercului in directia cului de ceasornic fara a iesi din cerc ;imagineaza-ti ca stergi toate influentele pertubatoare sau negative din interiporul cercului.

Lasa ca tamaia sa arda in continuare, ia lumanarea si mergi in jurul cercului in directia acelor de ceasoric ; simte puterea divina care radiaza si care umple totul, inclusiv pe tine.

Acum cercul devine o sfera sau o lumanare in flacari. Nimic si nimeni nu va mai putea intra in acest cerc decat daca va fi invitat de tine

Fii binecuvantat !

Am ales sa postez acest ritual pentru ca este puternica. Personal nu am incercat-o si sper sa fim feriti de rautati si eu si toti privitorii acestui site. Sunt sigura ca este puternica datorita unor similitudini din versuri si practici pe care le-am intalnit si in scrierile si textele sacre ale altor culturi cum ar fi marturiile ramase din India antica , culuta celtica sau a Pieilor Rosii ( care atunci cand isi vopseau fata pentru razboi sau o alta ceremonie o faceau intodeauna in sencul acelor de ceasornic in concordanta cu « Spritul Pamantului » adica cu polii magnetici , de aceea va recomand ca si atunci cand aplicati make up-ul zi de zi sa incepeti cu partea stanga.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:42 am

Curatirea casei de fortele raului.

farmece,vraji, blesteme si energii negative,dezlegari,Rugaciuni ,prosperitate

Metoda egipteana.Se aseaza intr-o cutie metalica ( de la o conserva) 16 ace de cusut vechi, se toarna laptele,peste ele si se pune la fiert. Se fierbe pana se evapora laptele , se carbonizeaza si incepe sa fumege. Cand nu a mai ramas nimic dibn lapte decat funingine, se ia cutia cu ace , se scoate din casa si, inainte de apusul soarelui se arunca intr-o apa curgatoare sau balta.

Metoda indiana.


LA amiaza se pune pe foc o tigaie cu sare. Daca intr-un interval de 20 minute sarea devine cenusie sau maronie , exista farmece. Daca sarea se innegreste repde sau incepe sa se auda prin camera tot felul de voci, gemete si explozii inseamna ca exista farmece foarte puternice si sarea trebuie incinsa pana se carbonizeaza in intregime.
In acest caz vom continua sa ardem zilnic sare, pana cand exploziile inceteeaza.
Care este explicatia ? Sarea este saturata cu multa energie interioara, cristalele ei se servind drept antene care receptioneaza energia cosmica. Cand descompunem sarea prin calcinare , cristalele elibereaza aceasta energie, care incepe sa arda energiile daunatoare aleraului.Metoda Crestina
Se afuma cu tamaie , se stropeste cu apa sfintita , se pun deasupra usii de la intrare crengutre de pelin sau de pelin negru.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:42 am

Ritualul Egyptean al lui Isis pentru Prosperitate. Acest ritual este diferit de Ritualul Egiptean pentru Prosperitate


tarot, magie,ritualuri,farmece,vraji, blesteme si energii negative,dezlegari,Rugaciuni ,prosperitate

Instrumente si ingrediente:

O lumanare alba- pentru a atrage ceea ce iti doresti

O lumanare neagra –pentru a respinge energiile negative

O lumanare aurie-pentru Dumnezeu

O lumanare argintie- pentru Fecioara

O lumanare rosie –reprezinta focul

O lumanare verde-unsa purificata si incarcata cu energie pentru a te ajuta sa te concentrezi mai bine

Un vas mic cu sare de mare-reprezinta Pamantul

Un vas mic cu apa de izvor , apa minerala sau apa sfintita-reprezinta Apa

Tamaie pentru prosperitate-resprezinta aeerul

O foaie de hartie sau o amuleta de lut cu simbolul prosperitatii, sau o pentagrama

Un cutitas de corespondenta simbol pentru Zeul Suprem

O cupa din argint sau cristal simbol pentru Zeita Isis (sau pentru Fecioara)


Momentul propice :

Indicat este ca ritualul sa fie facut intr-o zi de Marti, cand Luna e in crestere sau si mai bine cand este Luna Plina

Desfasurare :

 • Fa un dus sau o baie in care ai picurat picaturi de ulei de Scotisoara sau Patchuli sau Ylang-ylang. Poate sa fie si spuma/sare de baie in aceasta aroma.Calmati-va si relaxati-va. Puteti bea un ceai de ghimbir (ginger) pentru a pune energia acestei plante magice in ritualul tau.
 • Asigura-te ca te afli intr-un mediu curat si linistit. Ideal este sa fii undeva in natura , dar se accepta si interiorul unei camere curate si aerisite.Asezati-va altarul sau masa (scaunul) pe care v-ati propus sa facei ritualul catre Nord.
 • Daca nu folosesti un Spatiu Sacru, este bine sa se traseze un cerc.In acest timp,, poti invoca ‘’pazitorii turnurilor de veghe’’adica spiritele elementare :Djin, Paralada, Nicksa, Gohb. Se va invoca puterea Fecioarei (sau zeita Isis) si puterea lui Dumnezeu (sau zeul Suprem) pentri a-ti acorda indrumare, iubire si ajutor.
 • Dupa ce ai trasat cercul protectiei magice, cheama elementele, incepand din Nord astfel :a) ia in mana vasul cu sare si priveste-l atent. Priveste spre Nord si spune : « Puteri ale Nordului, Voi ce apartineti Pamantului, fiti ingaduitoare si araati-va.Dati-mi stabilitatea voastra.Ajutati-ma sa atrag in viata mea beani si prosperitate ! » Vizualizeaza cum sarea capata o stralucire verzuie.Simte cum aceasta energie si lumina intra in corpul tau. Directioneaza stralucirea sarii catre lumanarea verde, pentru a o incarca cu energie. Pune vasul cu sare in coltul din partea de Nord a altarului. b) aprinde tamaia si ridica recipientul in care acesta se afla. Respira adanc ,intoarce-te catre Est si spune : « Puteri ale Estului, vant si cer, apropiati-va !Dati-mi cunoastere si intelepciune, pentru a sti ceea ce acum nu stiu. Ghidati-ma si ajutati-ma sa imi implinesc dorintele.Asa sa fie, cum vreau eu ! »

  Vizualizeaza cum fumul parfumat ia forma unei maino ce vea sa va mangaie si sa alinte.Permite fumului parfumat sa iti inconjoare trupul si sa-ti impregneze spiritul cu intelepciune si cunoastere. Indreapta aerul inmiresmat catre lumanarea verde, care va absorbi energia sa, pe care o vei vizualiza tot sub forma de stralucire verde. Pune tamaia in partea de Est a altarului.


c) aprinde lumanarea rosie si priveste atent flacara.Simte caldura sa si spune : « Puteri ale Sudului , in care te numeri si tu, Focule, veniti spre mine !Dati-mienergia si pasiunea voastra, pentru a-mi aduce la capat ritualul astazi, in deplina incredere si iubire. Asa sa fie ! »

Priveste cum flacarile raspund nevoilor tale.Vezi cum tresar si cum energia rosie si puternica iti patrunde in suflet. Simte cum energia aceasta curata si indreapta-o spre lumanarea verde. Vezi cum ea se amesteca cu celelate energii si cum toate trei se rotesc in jurul lumanarii. Pune lumanarea rosie in partea de Sud a altarului.

d) ridica vasul cu apa. Priveste atent lichidul. Treci de imaginea sa si imagineaza-ti ca ai in maini oceanul,in care se strang raurile si ploaia in timp ce rostesti : « Puteri ale Vestului, apa si mare, veniti spre mine !Purificati-ma pentru ca intentiile mele sa fie curate si pure. Asa sa fie ! » Vezi cum apa incepe sa se coloreze in albastru. Simte cum aceasta stralucire te umple de energie vitala. Indreapta acest flux catre lumanarea verde. Pune apa in partea de Vest a altarului.

5. Roaga-te Fecioarei sau Zeitei Isis sa iti dea cunoastere, indrumare si iubirea Sa.

Roaga-te Lui Dumnezeu sa iti dea energie, ajutor si din dragoastea Lui.

In tot acest timp concentreaza-te asupra lumanarii argintii si a cupei pentru Fecioara ; dupa care focuseaza-te asupra lumanarii aurii si a cutitului ofranda pentru Dumnezeu..Simte-le preszenta si roaga-i sa te ajute in timpul ritualui. Ca semn al devotamentului poti presara petale de trandafir deasupra obiectelor ce ii reprezinta.

6.Ia lumanarea verde si unge-o cu ulei de patchouli si scortisoara.

Miscarea este de la ombele capete spre mijloc, pentru a arata intentia de a atrage.Pune lumanarea in sfesnic si aseaza-o in mijlocul altarului.Vizualizeaza cum in jurul ei se invart cele 4 energii ale Elementelor.

7. Vizualizeaza nevoia ta de bani si aprinde lumanarea. Pe masura ce lumanarea incepe sa arda, inchipuie-ti ca toate energiile acumulate de aceasta se imprastie in jur, interactionand cu intreaga lume.Acum poti rosti o rugaciune preferata sau un Psalm in timp ce privesti lumanarea aurie cum arde si transmite dorinta ta catre Foruruile Superioare pentru a fii implinita.

8.Cand nu te mai poti concentra etrebuie sa inchei ritualul.Incepand cu apa si terminand cu pamantul, multumeste-i fiecarui element pentru participare la ritualul tau. Dupa aceea trebuie sa aduci multumiri lui Dumnezeu si Fecioarei.

9. Deschide cercul protectiei tale magice.Arunca apa ; -poti uda florile cu ea. Stinge toate lumanarile, cu exceptia celei verzi, si pune la locul lor toate instrumentele folosite.

10.Pune lumanarea verde intr-un loc unde nu este curent si las-o sa arda pana la capat. La sfarsitul exercitiului, este bine sa iti echilibrezi energiile.

11. Dupa ce lumanrea s-a terminat , ia sarea, resturile de ceara si putina tamaie , si pune-le pe toate acestea pe o bucata de panza in forma de cerc, pe care ati inscriptionat sau o pentagrama, sau simbolul dolarului.

Strange panza, astfel incat sa formeze un mic sac si leag-o cu o ata verde. Aceasta mica traistuta va continua puterea vrajii tale.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 9:47 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
ALISSIA
Moderators
Moderators
avatar

Numarul mesajelor : 636
Varsta : 38
Localizare : BUCHAREST
Data de inscriere : 21/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 1:49 pm

geek4fx yo sincera sa fiu, prefer sa nu fac nimik din astea. adik, in afara de Tatal nostru, dat cu agheasma si cu tamaie, nu fac altceva in casa. sunt foarte receptiva la tot ce se intampla in jurul meu, stiu ca in casa am probleme...ne-au spus multe persoane (fara sa ne ducem la ele cu bani sau alte alea) ca avem facute farmece si blesteme cat cuprinde. si astea in decursul a mai multor ani si la persoane care nu se cunosc intre ele. nu stiu ce-as putea face...m-am tot intrebat....am zis sa ma duc si la o biserica sau manastire...dar nu stiu unde se poate rezolva cu adevarat problema. de ex, stiu ca la mama in camera e ceva nasol de tot. de cate ori ma culc acolo, nu am aer, parca se micsoreaza peretzii, am numai cosmaruri si ma scol mai mult obosita decat odihnita. nu e ceva indus, pur si simplu asa se intampla.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ALISSIA
Moderators
Moderators
avatar

Numarul mesajelor : 636
Varsta : 38
Localizare : BUCHAREST
Data de inscriere : 21/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 1:50 pm

chiar as fi curioasa unde as putea rezolva ceva geek4fx
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Sup3rba
Admin
Admin
avatar

feminin
Numarul mesajelor : 11077
Varsta : 35
Localizare : Chiar in spatele tau...
Job/hobbies : Tau iarba la caini...
Motto : Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)
Tara :
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 4:19 pm

sa sti ca asa patesc eu in apartamentul din spania intr-o camera de a noastra Crying or Very sad
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.sup3rba.myforum.ro
ALISSIA
Moderators
Moderators
avatar

Numarul mesajelor : 636
Varsta : 38
Localizare : BUCHAREST
Data de inscriere : 21/08/2007

MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   Joi Iul 03, 2008 6:49 pm

scratch deci ce e de facut? popii astia din buc nu-mi ofera nici cea mai mica garantzie...n-am nimik cu ei da'...nu-i suport lol! mi se par...prea...aiurea, nuj cum sa zic. nu mi se par de incredere, ca si cand si-ar face treaba din credintza...mai mult ca au statutul pe care il au si sa treaca vremea. poate zic vreo prostie, dar eu asta citesc pe fetzele lor geek4fx
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE   

Sus In jos
 
RUGĂCIUNI ȘI RITUALURI CREȘTINE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce spune floarea preferata despre tine?
» Pe cine-ai lua cu tine?
» E indragostit de tine?
» Nunta la romani
» [schimb] : Pentru tine, de la Iepurasul de Paste!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Zona Off Topic-
Mergi direct la: